fleurop2019:250.jpg

Samenwerking met fleurop

Althaea Bloemsierkunst en Althaea Bloemen en Planten werken al meer dan 50 jaar samen met Fleurop, daar zijn we trots op!


Uit het Harderwijk magazine:

Althaea, de persoonlijke bloemist

Althaea Bloemsierkunst is als familiebedrijf al meer dan 50 jaar gevestigd in winkelcentrum Stadsdennen. Ria Hoorweg begon in 1967 met haar man Cor op P.C. Hooftplein 11 Althaea (stokroos) als één van de eerste winkels in het winkelcentrum. Tijdens hun schooltijd hielpen zoons Edwin en Rob al mee in de winkel en volgden daarna beiden de opleiding tot bloemist. Met z'n drieën vormen ze een vof.
De winkel aan P.C. Hooftplein 21 is acht jaar geleden geopend. Hier staat Rob samen met zijn vrouw Marcia. Planten is hun specialiteit: van plant arrangementen, decoratieve planten, beplanting in kantoren tot buitenplanten. Rob bezoekt drie keer per week de veiling voor het nieuwste assortiment.

Broer Edwin heeft vanaf het begin meer interesse in het creatieve bloemschikken. Ze hebben ieder hun eigen visie en vullen elkaar goed aan. Althaea Bloemsierkunst heeft bloemwerk, boeketten, bruidswerk en rouwwerk op bestelling. Edwin: "Vakmanschap is belangrijk. Doordat we hier al heel lang zitten, kennen we onze klanten heel goed. We luisteren goed naar hen, vragen wat ze mooi vinden en bij rouwwerk, wat de overledene mooi vond. Zo wordt een bloemstuk persoonlijk." Edwin verkoopt daarnaast veel glaswerk als accessoires.
Buiten het vaste assortiment groene en bloeiende planten zijn er regelmatig leuke aanbiedingen voor binnen- en buiten. "We doen met de afdeling planten een paar keer per jaar mee met de rommelmarkt met scherpe aanbiedingen."

Ondanks de wijkfunctie voor boodschappen weet de klant Althaea goed te vinden. "Mensen komen bewust kijken wat we aan nieuw assortiment hebben staan."

 

 

 fototeamalthaea.jpg

Vakantie-actie van winkelcentrum Stadsdennen

Samen met de ondernemers van het winkelcentrum hebben we een leuke actie voor de bezoekers van onze facebookpagina. Rob Hoorweg van Althaea Bloemen en Planten speelt een prominente rol in deze aantrekkelijke promotievideo.

vakantieactiewinkelcentrum.jpg

Althaea Bloemen en Planten

"Billy en Rob delen uit" is geboren uit een wensboom in het Winkelcentrum Stadsdennen met Kerst. De heren dragen mensen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken, een warm hart toe. Ze bezorgen een mooi geschenk uit de winkel van Rob, bij de mensen thuis en maken daarbij een mooie opname.
Ondertussen groeit dit uit tot nog meer mooie momenten voor mooie mensen, en hebben ze ook een actie opgezet voor moeder- en voor vaderdag. Kijk voor deze mooie opnames van blij verraste mensen op het youtube kanaal van Billy Goossens.

althaeadeeltuit.jpg

Tara Steger van OCP Vastgoed en Rob Hoorweg openen nieuwe parkeerplaats.

  parkeerplaatsen.jpg

 

Nieuwetijdse bloempotten bij Althaea

 
bloempot5.jpg bloempot9.jpg bloempot6.jpg bloempot1.jpg

Althaea sponsor van Unitas

althaea_unitas.jpg

 Rob en Marcia Hoorweg van Althaea hebben een heel team op bezoek van Unitas.
En voor iets belangrijks, want op het oranje shirt van de Korfballers staat over de hele breedte het mooie logo van Althaea. De jonge spelers gaan graag op de foto met de sponsors

sponsor_althaea_unitas2.png sponsor_althaea_unitas.png

Gespot: Betonlook vazen bij Althaea

De mode voor de nieuwe herfstuitstraling voor uw planten binnenshuis is de "betonlook". We hebben ze in diverse maten en met verschillende textuur bij Althaea Bloemen en Planten staan. Hierbij alvast een voorproefje.

vaasmetplant.jpgvaas3.jpgvaas2.jpg
 vaas.jpgvaasmetoleander.jpg

Volop planten bij Althaea

Het team van Althaea Bloemen en Planten is helemaal voorbereid op de het nieuwe jaargetijde. We hebben heel veel planten ingekocht, groot en klein, voor binnenshuis. De verzorging van de planten is zeer variabel. Zo hebben we natuurlijk de studentenplanten, weinig water en super sterk, maar ook de meer fragiele planten die regelmatig water nodig hebben.
Kijk voor de mogelijkheden in onze winkel en geniet van de ruime keuze.


hangplantje.jpg 

Althaea en Winkelcentrum Stadsdennen
vieren 50 jaar bestaan!


clubactie.jpg
clubactiewoelwaters.jpg

Althaea in de Stentor

Naar aanleiding van het 50 jarige bestaan van het Winkelcentrum Stadsdennen in Harderwijk heeft de Stentor een fraai artikel gepubliceerd over, onder andere, onze bloemenwinkels. De hoordrol is voor Ria Hoorweg, want zij is natuurlijk al 50 jaar actief in de winkel. Een leuk artikel waar we, stiekum, best trots op zijn.
Klik voor het hele verhaal.

stentor.jpg 

tekst_hoorwegsenior.jpg

50 jaar bestaan Althaea

We hebben een prachtige oorkonde ontvangen van Fleurop voor de jarenlange samenwerking.
De bloemenwinkel bestaat 50 jaar en daar hoort een prachtige oorkonde bij.
Rob en Ria Hoorweg zijn 50 jaar geleden in Winkelcentrum Stadsdennen gestart met de bloemenwinkel.
Nu draaien wij, Rob en Edwin, de scepter in onze eigen bloemenzaak.
Fleurop verraste ons allen met een nieuwe oorkonde voor nog eens 25 jaar!
bloemenwinkel_hoorwegsenior.jpg

50jaar_althaea.jpg 


De althaea klantenkaart laat uw aankopen groeien!

Bij Althaea bloemenwinkels spaar je met de Althaea Klantenkaart voor nog meer bloemen en planten. Althaea groeit en bloeit en nodigt vaste klanten uit om met de bloemenwinkels mee te groeien.
De Althaea klantenkaart hebben we geïntroduceerd in 2014 en sindsdien hebben wij al vele klanten blij kunnen maken met een mooie korting op bloemen en planten. U heeft al bij 100 spaarpunten een mooie en vrije besteding van € 4,00 in onze winkel. En natuurlijk kunt u doorsparen voor een hoger besteedbaar bedrag.
Deze week krijgt u nog eens extra punten op uw aankoop in onze bloemenwinkels, we hebben een heerlijke spaarweek met wel 8% rendementskorting. Reden genoeg om nog even vóór donderdag 8 februari jezelf of iemand anders in de bloemetjes te zetten. Tot straks bij Althaea Bloemen en Planten of bij Althaea Bloemsierkunst.

Meer informatie over de klantenkaart >>
klantenkaarten.png

Althaea levert trouwbloemen

Althaea_bruidsbloemenvoortrouwauto.jpg

Een nieuw tafelstukje voor HK13 LIvetafelstukje_althaea_bloemen.jpg

  Fleurop en Althaea

fleurop2019:250.jpg

De internationale bloemenorganisatie Fleurop is de National supplier of the European Athletics Championships.
De internetwinkel van Fleurop bestaat uit een uitgebreid pakket waarin de klant voor iedere gelegenheid een passend cadeau kan vinden.
Een fijnmazig netwerk van vakbekwame bloemisten zorgt ervoor dat de boeketten en bloemstukken zorgvuldig worden opgemaakt en bezorgd.
De Althaea Bloemenwinkels zijn al meer dan 50 jaar aangesloten bij deze organisatie.

Bezorgservice Althaea
Althaea bezorgt in Harderwijk en Hierden bloemen, planten, bloemstukken en boeketten.
Wilt u hier gebruik van maken, informeer naar de mogelijkheden bij onze bloemenwinkels.

Althaea op Facebook
Naast de website kunt u ons nu ook via de facebook pagina in de gaten houden.

Vers van de veiling in Aalsmeer.
Iedere maandag en donderdag vullen we ons uitgebreide assortiment aan met verse, eigentijdse bloemen en planten.
Wat we meenemen? Houd onze Facebook pagina in de gaten
Zo weet u al wat er zich in de Althaea wagen bevindt.
Zelfs voordat we bij Winkelcentrum Stadsdennen in Harderwijk aanleggen.
U kunt ook al een bestelling plaatsen via een facebook privébericht.
U ziet het, met Althaea zijn verse, mooie bloemen bereikbaar! 

Althaea, de bloemenwinkel in Harderwijk

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fleurop beste website van Nederland!

Fleurop heeft een flinke opsteker ontvangen van het WUA (Web Usability Advice) als beste website van Nederland. Althaea werkt al jaren samen met deze organisatie en we zijn dan ook blij met deze onderscheiding voor Fleurop.

banken.png