skip to Main Content

De Althaea KlantenKaart

In onze bloemenwinkels spaar je met de Althaea Klantenkaart voor nog meer bloemen en planten. Althaea groeit en bloeit en nodigt vaste klanten uit om met de bloemenwinkels mee te groeien.
De klantenkaart gebruiken we in de fysieke winkel en hebben we geïntroduceerd in 2014. Sindsdien hebben wij al vele klanten blij kunnen maken met een mooie korting op bloemen en planten. U spaart bij iedere euro 4 cent op de klantenkaart en zo spaart u al snel voor een mooie korting in onze winkel. En natuurlijk kunt u doorsparen voor een hoger besteedbaar bedrag.
In de Althaea spaarweken  krijgt u nog eens extra punten op uw aankoop in onze bloemenwinkels met wel 8% rendementskorting. Tot straks bij Althaea Bloemen en Planten of bij Althaea Bloemsierkunst.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. U vult uw gegevens in op de inschrijvingskaart en u krijgt direct uw eigen klantenkaart  mee naar huis. Bij elke euro die u bij ons besteedt, krijgt u een 4 cent op uw kaart (met uitzondering van online-bestellingen en betalingen op rekening. 
De waarde van uw klantenkaart kan vrij worden besteed in één van onze winkels en natuurlijk kunt u sparen tot een hoger bedrag.

Hoe weet ik hoeveel ik gespaard heb?

U kunt inloggen in het schermpje rechts en u ziet hoeveel u gespaard heeft.
Ook zullen wij regelmatig een nieuwsbrief versturen met fleurige nieuwtjes en leuke acties!
Veel plezier met uw klantenkaart!

Voorwaarden klantenkaart

Bekijk hier de voorwaarden.

 

Bekijk hoeveel punten u heeft gespaard


Hier logt u in om te zien hoeveel punten u gespaard heeft.

Winkelwagen
Back To Top