skip to Main Content

Het team van Althaea, een familiebedrijf

Sinds 1967 vind je in het Winkelcentrum Stadsdennen de bloemenzaken van de familie Hoorweg. Bij veel gelegenheden speelt de bloemenwinkel een feestelijke rol: moederdag, avondvierdaagse, geslaagd, verliefd, verloofd, getrouwd, bij alles wat we vieren nemen we graag een bloemetje van Althaea mee.
Edwin stelt de boeketten samen, ook voor speciale gelegenheden. Voor een persoonlijk boeket hoort hij graag uw voorkeur voor bloemen en de uitstraling van het boeket of bloemstuk, zodat deze in het bloemwerk verwerkt kunnen worden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Voor een waardig afscheid verzorgt Edwin de bloemstukken, rouwkransen naar ieders wens.
Ria Hoorweg is vanaf het begin betrokken bij de bloemenzaak en heeft al veel veranderingen binnen de branche meegemaakt.
Bij Rob en Marcia staat tijdens de wintermaanden een boerenkar vol met mooie aanbiedingen. Hier vind je een origineel kado voor een leuke prijs!
Althaéa biedt zijn klanten een extra voordeel met de klantenkaart. Heb je deze nog niet? Je kunt hem ophalen bij de bloemenwinkels van Althaea in Winkelcentrum Stadsdennen in Harderwijk.

Tot snel bij Althaéa Bloemsierkunst en Althaea Bloemen en Planten.

Winkelwagen
Back To Top